
شوالیه های مجازی: بررسی ابعاد صهیونیسم در بازی های رایانه ای
آبان 26, 1388
انتخابات و بازی رایانه ای
آبان 28, 1388عنوان : دوره آموزشی کوتاه مدت تربیت مجاهد مجازی
موضوع : فعالیت در فضای مجازی
سخنران : مهندس مهدی حق وردی طاقانکی
شرکت کنندگان : دانشجویان
مجری : بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ,واحد مشهد
مکان: استان: خراسان رضوی ، شهر:مشهد مقدس – دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
زمان : 27 و 28 آبان ماه سال 1388
توضیحات :
درباره دوره :
عرصه جنگ نرم، دشمن می کوشد تا با سیطره بر ابزارهای انتقال محتوا به مخاطب و حمایت همه جانبه از حرکت های ناجوانمردانه، بر هدف اصلی خود که همانا غالب نمودن فرهنگ پلید غربی و نابودی محض ندای انسان ساز اسلام است، نایل گردد.
فضای سایبر و دیجیتال که یکی از بهترین و در عین حال پرسرعت ترین روش تاثیر بر مخاطب بوده و هست، همواره مورد طمع دشمن نابخرد می باشد. در فضای مجازی یکی از مهمترین مولفه ها، شناخت و استفاده صحیح و به هنگام از ابزارها در این عرصه است.
این فضا به مثابه دفتر سفیدی است که هم پیاده نظام دشمن می تواند از آن به خوبی استفاده کند(که تاکنون چنین بوده) و هم دغدغه مندان در آن به فعالیت های ارزشی بپردازندد؛ گرچه که دستهای پنهان امپریالیسم برای شیطنت در پشت این فضا که به ظاهر در آن دموکراسی حاکم است، وجود دارد.
این دوره می کوشد تا با تبیین ضرورت فعالیت در فضای مجازی و سایبر، گامی در جهت ورود عناصر ارزشی و علی الخصوص دانشجویان دغدغه مند به آرمان های اسلام و انقلاب، به این عرصه بردارد.
دوره تربیت مجاهد مجازی، در دو مرحله عمومی و تخصصی برنامه ریزی شده است که در مرحله اول(عمومی) دانش پژوه با فراگیری ضرورت ها و شناخت تئوریکی- عملی از فضای مجازی و شیوه های فعالیت در آن، به ضرورت کار در این فضا آشنا خواهد شد.
در مرحله دوم(تخصصی) با اخذ آزمونی از پذیرفته شدگان دوره عمومی، دانش پژوه بصورت عملی – کارگاهی با برخی ابزارهای مبارزه در فضای مجازی آشنا می شود.