لینک کوتاه مطلب :
https://vmojahed.ir/?p=3769
video.game .0.1 80x80 - بازی های رایانه ای و تحریف هایش
جمکران : حجاب ، عفاف و حیا در بازی های رایانه ای
12 فروردین 1390
virtual jihad . virtual mojahed 80x80 - بازی های رایانه ای و تحریف هایش
دانشگاه سمنان | همایش دانشجویی بازی های رایانه ای و آخرالزمان
12 فروردین 1390
نمایش همه
peyam.enghalab.sh42.s73.video game 822x480 - بازی های رایانه ای و تحریف هایش

بازی های رایانه ای و تحریف هایش

در این بازی برخی از تروریستها لباس نظامی به تن و البته عمامه به سر دارند و یا حتی در برخی از قسمتها در میان تروریستها روحانی هایی را با لباس روحانیت شیعه می بینید که البته با توجه به رنگ سیاه عمامه، سید هستند. در این بازی …


بازی های رایانه ای به یکی از ابزار رسانه ای جنگ نرم دشمن علیه اسلام و انقلاب بدل شده است. طراحان اینگونه بازی ها به قدری با برنامه و سیاستگذاری هدفمند اقدام به ساخت  بازی می کنند که اگر همان بازی مجددا مورد بررسی قرار گیرد با نکات جدیدی در آن برخورد می کنیم.

یکی از بازی هایی که در مقاله “جنگ نرم علیه سپاه در  بازی های رایانه ای” به آن اشاره شد، بازی اکشن آغاز نبرد  بود، نکته جالب در این بازی که می تواند بر روابط پشت پرده بین شرکت های تولید کننده بازی های رایانه ای و مراکز تصمیم گیری سیاسی کشورهای غربی دلالت کند، پیشبینی زمان و مکان و نیز وقوع یک جنگ در آینده است.

در این بازی ویدیویی، که در سال 2005 میلادی به بازار عرضه شد، کاربر باید در قالب یک تیم نظامی آمریکایی  به لبنان و به شیعیان این کشور آن هم در سال 2006 میلادی حمله کند، امری که به دست رژیم صهیونیستی دراین سال در عالم واقعیت روی داد!
در این بازی کاربر درگیر یک جنگ شهری برای مبارزه با تروریست ها و کشتن آنها و رهبرانشان می شود، تروریست‌هایی که همگی مسلمان هستند و جالب تر اینکه یکی از این افراد  عبدالله بن کتان ، متولد عربستان سعودی، عضو نیروی ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  ایران و رهبر نیروهای عملیاتی در بیروت می باشد.

در این بازی شما آرم برخی از گروه های را می بینید(مانند جنبش امل از گروه های شیعه در لبنان) و یا تصاویری بر روی دیوارمنازل تروریست ها که زیر آن عبارت شهید به کار رفته است. در این بازی برخی از تروریستها لباس نظامی به تن و البته عمامه به سر دارند و یا حتی در برخی از قسمتها در میان تروریستها روحانی هایی را با لباس روحانیت شیعه می بینید که البته با توجه به رنگ سیاه عمامه، سید هستند.

در این بازی در یک قسمت البته به صورت مبهم تصویری دیده می شود که تصویر امام خمینی (ره) به نظر می رسد. جالب تر اینکه در یکی از مراحل بازی در کشور عرب زبان لبنان، نوشته فارسی بر روی دیوار نقش بسته شده است!

عبارت فارسی به این شرح است: ” نماز تسلی بخش و آرامشگر دلهای مضطرب و خسته و به ستوه آمده و مایة صفای باطن و روشنی روان است.”

اما نکته قابل توجه این است که این عبارت صرفا یک جمله فارسی تصادفی نیست که فقط برای اشاره به نقش ایرانیان در لبنان دارد. اگر این جمله را در اینترنت جستجو کنید متوجه می شوید که این عبارت بخشی از سخنان مقام معظم رهبری درباره نماز است.

متن کامل بیانات مقام معظم رهبری به این صورت است:
“نماز و نیایش، ارتباط صمیمانه‌ای است میان انسان و خدا، میان آفریده و آفریدگار، نماز تسلی بخش و آرامش‌گر دلهای مضطرب و خسته و به ستوه آمده و مایة صفای باطن و روشنی روان است.”

با این توضیحات حرف های سازندگان این بازی مبنی بر اینکه  در ساخت این بازی  هیچ برنامه سیاسی وجود نداشته است چقدر قابل پذیرش است؟ آیا واقعا کنار هم قرار گرفتن بسیاری از این نشانه ها،می تواند تصادفی باشد، جالبتر اینکه وقوع چنین پیشگویی واقعی صرفا به این بازی محدود نمی شود. با دیدن چنین نشانه های بارزی، دیگر  هیچ عقل سلیمی می تواند بر طبل توهم توطئه بکوبد؟
نویسنده : مهندس حق وردی طاقانکی
منبع: ماهنامه پیام انقلاب ، شماره 42 ، دی ماه 89، صفحه 73

دانلود فایل پی دی اف :بازی های رایانه ای و تحریفاتش. ماهنامه پیام انقلاب. شماره 42

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *